Lite om allt bakom nya webben

En het sommardag i maj lanserade vi den nya versionen av vår webbplats. Skapade i WordPress och med temat Avada. Vår idé är att visa upp Block Stockholm för dig som är nyfiken på att kanske ta plats bland alla oss här, men också berätta om alla som sitter här och vilka kompetenser du kan finna här för alla tänkbara kommunikationsuppdrag. Hoppas du gillar sidan.

… och de som skapade den

Bakom webbplatsen står en kvartett webbmakare, som sitter här på Block. I första hand är Eva Risinger, Kreatiwebb, och Ingela Vrågård, Webbreda, de webbutvecklare som har skapat både formen och har skruvat på den tekniska plattformen. Med i projektgruppen är också Lisa Leander Ahlgren, ansvarig i första hand för webbdesignen, samt Rolf Fällström, struktur och copywriting.

Webbsidan skulle inte vara vad den är utom fina bilder från tre förnämliga fotografer.

Pelle Nilsson är fotografen bakom de flesta miljöbilder du ser här på webbplatsen.

Juliana Wiklund står bakom de flesta porträttbilderna på alla blockare (Se Alla här). Juliana står också för några av miljöbilderna.

Sauman Ng Agerberg har fotograferat några av de mest färgglada miljöbilder.

Block Stockholm ber att få tacka samtliga kreatörer bakom webbskapandet, design, bilder och texter som har gjort vår nya webbplats möjligt. Vi kan med stor tillförsikt rekommendera dem även för dina webbuppdrag.