God fortsättning hela 2022

Välkommen till en trevlig kontorsgemenskap

Vi hoppas du får ett riktigt bra 2022. Börja gärna året med nya kontakter och en skön gemenskap på ett kontor. Block Stockholms coworking finns här med alla möjligheter att erbjuda en trivsam och stimulerande kontorsplats.

Block Stockholm har sedan start i princip bara haft ett enda syfte – att skapa en skön, kreativ arbetsplats där vi själva kan trivas tillsammans med andra spännande, trevliga nytänkare och kreatörer. Det vi inte visste 2001 då Block startade var att vi då skapade det som idag förmodligen är världens första coworking space som fortfarande är igång. Vi kan idag se att behovet av coworking är större än någonsin. Har du som suttit hemma länge, eller längtar du bara efter en ny inspirerande kontorsplats – varmt välkommen till vår kontorsgemenskap.

För att göra detta steg enklare, du är välkommen att provsitta här en dag utan kostnad. Om det känns bra – då finns alla möjligheter att välja en anpassad nivå för dig. Välj mellan flexplats på halv- eller heltid – eller fast plats Small, Medium eller Large. I alla platser ingår en riktigt skön arbetsmiljö – och en fin lokal på sjätte våningen i Stalandshuset med många mötesrum i olika storlekar och med bästa läget i Stockholm.

Intresserad? Mejla info@blockstockholm.se eller ring Lisa 070-6738098 eller Rolf 070-5841045.

Platser och priser Block Stockholm

Du har samma plats hela tiden, full tillgång till alla konferensrum plus allt annat som ingår. Välj mellan L, M och S, samtliga platser med bra space runt om och plats för förvaring.

L (14 st – Röd):
Bord 200×90 cm plus stort skåp 80×120 cm. Pris 5.350 kr.
Här ingår även bord med elstyrd höjdreglering.

M (24 st – Gul):
Bord 160×80 cm plus skåp 80×88 cm. Pris 4.750 kr

S (8 st – Grön):
Bord 120×70 cm plus en skåpsrad. Pris 3.950 kr

Med flexibel plats på heltid väljer du varje ny dag en ledig plats. När du går hem tar du alltid med dig din dator och övriga personliga grejer. Konferenspaket kostar 300 kronor extra, och då ingår fri tillgång till alla mötesrum med enkelt bokningssystem via webben. Självklart ingår allt annat som snabb fiber, gott kaffe och trevliga jobbarkompisar. Alla priser exkl moms.

Heltid pris 3.150 kr.

Vi erbjuder också flexplats på halvtid. För dig som behöver kontorsplats, men kanske nöjer dig med att arbeta hemifrån ca två dagar i veckan eller maximalt tio dagar i månaden. Du väljer varje ny dag en ledig plats. Du tar alltid med dig din dator och övriga grejer när du går hem. Konferenspaket kostar 600 kronor extra, och då ingår fri tillgång till alla mötesrum. Självklart ingår allt annat, snabb fiber, gott kaffe och trevliga jobbarkompisar. Alla priser exkl moms.

Halvtid pris 2.150 kr.

Huvudsakligen har Block Stockholm öppna kontorsytor, men vi har även några rum. Just nu ett ledigt som vi kallar glasburen, nu möblerat för fyra personer. Pris 21.000 kronor. Vi har även ett rum för en person och ett rum med plats för två personer. Just nu, vintern 2022, är dock de båda rummen uthyrda.

Klicka på bilden för att öppna PDF med skiss över hela kontorsytan och alla platser.

Rymlig vindslokal i gamla bryggeriet på Åsögatan

Välkommen upp till oss, högst upp i Stalands fina gamla bryggeri på Åsögatan. Här i en ljus och rymlig vindslokal har vi god vy över Söders takåsar. De flesta av oss sitter i två stora öppna rum. Men vi har också några mindre rum för en–fyra personer. Här finns också flera olika konferensrum med skärmar och projektor, snackrum, vilorum och hängvänligt soffrum med öppen spis. Plus ateljé med skärbord. Hyr kontorsplats idag.

L, M och S – eller vill du vara helt flexibel

DET VORE TREVLIGT om du också vill ta plats här med oss och göra stans trevligaste co-working space och kontorsplats för kreatörer ännu trevligare. De flesta av oss sitter i två stora öppna rum. Men vi har också några få mindre rum för en–två personer. Vi har olika stora platser, beroende på dina behov. Fasta platser från 3.700 till 5.100 kr/mån. Flexibel plats för 2.900 kr/mån och 1.900 kr för max 10 dagar/mån. Vi har även några enstaka rum, men de är uthyrda.

Te eller kaffe? Här finns något för alla

VILKEN av våra platser passar dig? Våra platser skiljer sig lite i storlek, pris och placering. Alla med fast plats har samma tillgång till soffrummet + övriga konferensrum. Här ingår det mesta när du blir blockare. Som enhetlig möbelserie med skrivbord och skåp, städning, snabb fiberanslutning, kök med mikrougnar och fritt finkaffe från två espressomaskiner, en bryggare samt rejält utbud med tesorter.

Intresserad?

Ring Lisa 070-673 8098 eller Rolf 070-584 1045. Eller klicka på knappen och sänd ett meddelande.

TRAVELMAG

Läs gärna referensartikel i Travelmag om de tio bästa coworkingplatserna i Stockholm.

Ta gärna en virtuell 360-rundtur på Block Stockholm