Bli Blockare

Rymlig vindslokal i gamla bryggeriet på Åsögatan

Välkommen upp till oss, högst upp i Stalands fina gamla bryggeri på Åsögatan. Här i en ljus och rymlig vindslokal har vi god vy över Söders takåsar. De flesta av oss sitter i två stora öppna rum. Men vi har också några mindre rum för en–fyra personer. Här finns också flera olika konferensrum med skärmar och projektor, snackrum, vilorum och hängvänligt soffrum med öppen spis. Plus ateljé med skärbord.

L, M, S och XS – eller vill du vara helt flexibel

DET VORE TREVLIGT om du också vill ta plats här med oss och göra stans trevligaste co-working space för kreatörer ännu trevligare. De flesta av oss sitter i två stora öppna rum. Men vi har också några mindre rum för en–fyra personer. Vi har olika stora platser, beroende på dina behov. Fasta platser från 3.700 till 5.100 kr/mån. Flexibel plats för 2.900 kr/mån. Vi har även några enstaka rum, men de är uthyrda.

Te eller kaffe? Här finns något för alla

VILKEN av våra platser passar dig? Våra platser skiljer sig lite i storlek, pris och placering. Alla med fast plats har samma tillgång till soffrummet + övriga konferensrum. Här ingår det mesta när du blir blockare. Som enhetlig möbelserie med skrivbord och skåp, städning, snabb fiberanslutning, kök med mikrougnar och fritt finkaffe från två espressomaskiner, en bryggare samt rejält utbud med tesorter.

Du har samma plats hela tiden, full tillgång till alla konferensrum plus allt annat som ingår. Just nu 20 procents omstartsrabatt i tre månader. Välj mellan XL, L, M och S.

L (9 st – Röd):
bord 200×90 cm plus stort skåp 80×120 cm. Pris 5.100 kr.
Här ingår även bord med elstyrd höjdreglering.

M (22 st – Gul):
bord 160×80 cm plus skåp 80×88 cm. Pris 4.500 kr

S (4 st – Orange):
bord 240×60 cm plus skåp 80×88 cm. Pris 4.000 kr

XS (15 st – Grön):
bord 120×80 cm plus en skåpsrad. Pris 3.700 kr

Du väljer varje ny dag en ledig plats. Du tar alltid med dig din dator och övriga grejer när du går hem. Konferenspaket kostar 600 kronor extra. Självklart ingår allt annat, snabb fiber, gott kaffe och trevliga jobbarkompisar. Alla priser exkl moms.

Pris 2.900 kr.

Dessutom har vi tre rum, ett för en person, ett rum med plats för två-tre stycken samt ett för fyra personer. Just nu, inför hösten 2020, är rummen för två-tre + det för fyra personer tillgängliga att hyra.

Intresserad?

Ring Lisa 070-673 8098 eller Rolf 070-584 1045. Eller klicka på knappen och sänd ett meddelande.

Klicka på bilden för att öppna PDF med skiss över hela kontorsytan och alla platser.

TRAVELMAG

Läs gärna referensartikel i Travelmag om de tio bästa coworkingplatserna i Stockholm.