Välkommen tillbaka

20-årsjubileum hela 2021

I april 2001 startade Block med i princip ett enda syfte, att vi skulle skapa en riktigt skön, kreativ arbetsplats där vi själva skulle trivas tillsammans med andra kul, spännande, trevliga nytänkare och kreatörer. Det vi inte visste då var att vi skapade det som idag förmodligen är världens äldsta coworking space – som fortfarande är igång. När vi i år firar 20-årsjubileum lever vi i väldigt speciella tider. Men vi kan se att behovet är minst lika stort idag som då av att kunna ha en riktigt trevlig arbetsplats med spännande kollegor. Så du som suttit hemma länge eller längtar till något nytt – varmt välkommen till vår kontorsgemenskap. Välj mellan flexplats på halv- eller heltid –  eller fast plats Small, Medium eller Large. I alla platser ingår en riktigt skön kontorsgemenskap – och en fin vindslokal med bästa läget i Stockholm.

Åtta mötesrum – alltid tillgängliga

Här kan du få full tillgång till hela åtta mötesrum – oavsett om du är här dygnet runt varje dag i veckan,  eller bara vill vara några få dagar på kontoret. Vi ser att mångas behov av coworking i pandemins spår visar många nya sidor. Avstånd, och närhet. Fast eller flexibel kontorsplats, och alltid lätt att få samtals- och mötesrum. Här på Block skapar vi nya möjligheter för dig, fortsätter att vara noggranna i den pågående pandemin och har stora ytor med gott om utrymme mellan varje arbetsplats. Intresserad? Mejla info@blockstockholm.se eller ring Lisa 070-6738098 eller Rolf 070-5841045.

Rymlig vindslokal i gamla bryggeriet på Åsögatan

Välkommen upp till oss, högst upp i Stalands fina gamla bryggeri på Åsögatan. Här i en ljus och rymlig vindslokal har vi god vy över Söders takåsar. De flesta av oss sitter i två stora öppna rum. Men vi har också några mindre rum för en–fyra personer. Här finns också flera olika konferensrum med skärmar och projektor, snackrum, vilorum och hängvänligt soffrum med öppen spis. Plus ateljé med skärbord.

L, M och S – eller vill du vara helt flexibel

DET VORE TREVLIGT om du också vill ta plats här med oss och göra stans trevligaste co-working space för kreatörer ännu trevligare. De flesta av oss sitter i två stora öppna rum. Men vi har också några få mindre rum för en–två personer. Vi har olika stora platser, beroende på dina behov. Fasta platser från 3.700 till 5.100 kr/mån. Flexibel plats för 2.900 kr/mån och 1.900 kr för max 10 dagar/mån. Vi har även några enstaka rum, men de är uthyrda.

Te eller kaffe? Här finns något för alla

VILKEN av våra platser passar dig? Våra platser skiljer sig lite i storlek, pris och placering. Alla med fast plats har samma tillgång till soffrummet + övriga konferensrum. Här ingår det mesta när du blir blockare. Som enhetlig möbelserie med skrivbord och skåp, städning, snabb fiberanslutning, kök med mikrougnar och fritt finkaffe från två espressomaskiner, en bryggare samt rejält utbud med tesorter.

Du har samma plats hela tiden, full tillgång till alla konferensrum plus allt annat som ingår. Just nu 20 procents omstartsrabatt i tre månader. Välj mellan XL, L, M och S.

L (14 st – Röd):
bord 200×90 cm plus stort skåp 80×120 cm. Pris 5.100 kr.
Här ingår även bord med elstyrd höjdreglering.

M (22 st – Gul):
bord 160×80 cm plus skåp 80×88 cm. Pris 4.500 kr

S (9 st – Grön):
bord 120×70 cm plus en skåpsrad. Pris 3.700 kr

Du väljer varje ny dag en ledig plats. Du tar alltid med dig din dator och övriga grejer när du går hem. Konferenspaket kostar 600 kronor extra. Självklart ingår allt annat, snabb fiber, gott kaffe och trevliga jobbarkompisar. Alla priser exkl moms.

Pris 2.900 kr.

Vi erbjuder också flexplats på halvtid. För dig som maximalt 10 dagar i månaden behöver kontorsplats. Du väljer varje ny dag en ledig plats. Du tar alltid med dig din dator och övriga grejer när du går hem. Konferenspaket kostar 600 kronor extra. Självklart ingår allt annat, snabb fiber, gott kaffe och trevliga jobbarkompisar. Alla priser exkl moms.

Pris 1.900 kr.

Dessutom har vi två rum, ett för en person och ett rum med plats för två personer. Just nu, hösten 2020, är båda rummen uthyrda.

Klicka på bilden för att öppna PDF med skiss över hela kontorsytan och alla platser.

Intresserad?

Ring Lisa 070-673 8098 eller Rolf 070-584 1045. Eller klicka på knappen och sänd ett meddelande.

TRAVELMAG

Läs gärna referensartikel i Travelmag om de tio bästa coworkingplatserna i Stockholm.