God fortsättning hela 2022

Vi hoppas du får ett riktigt bra 2022. Året har onekligen inneburit utmaningar så här långt, bjudit på allt från omänsklig rysk grymhet till tuffa ekonomiska utsikter. För alla som driver företag och kämpar med att få sin egen verksamhet att gå runt tack vare eget driv och kraft är det extra stora insatser som krävs i dessa tider.

Block Stockholm har i alla tider erbjudit en plats för trivsel, samarbeten och öppenhet för alla människor. En coworking där alla möjligheter till att finna en trivsam och stimulerande kontorsplats erbjuds.

Block Stockholm har sedan start i princip bara haft ett enda syfte – att skapa en skön, kreativ arbetsplats där spännande, trevliga nytänkare och kreatörer kan skapa lönsamhet av sina affärsidéer. Det vi inte visste från start 2001 var att vi då skapade det som idag förmodligen är världens äldsta coworking space som fortfarande är igång. Vi kan idag se att behovet av coworking är större än någonsin. Vi här på Block har för närvarande ingen ledig plats, men vi önskar dig som kreatör, entreprenör och företagare varmt lycka till i sökande av din rätta plats hos någon av alla nya coworking space som har vuxit upp på senare tid.

Önskar du ta kontakt? Mejla info@blockstockholm.se eller ring Rolf 070-5841045.

Rymlig vindslokal i gamla bryggeriet på Åsögatan

Högst upp i Stalands fina gamla bryggeri på Åsögatan har Block Stockholm i en ljus och rymlig vindslokal har vi god vy över Söders takåsar. De flesta sitter i två stora öppna rum. Men vi har också några mindre rum samt flera olika konferensrum med skärmar och projektor, snackrum, vilorum och hängvänligt soffrum.

Intresserad?

Ring Rolf 070-584 1045. Eller klicka på knappen och sänd ett meddelande.

TRAVELMAG

Läs gärna referensartikel i Travelmag om de tio bästa coworkingplatserna i Stockholm.

Ta gärna en virtuell 360-rundtur på Block Stockholm