För verksamheter som söker en kreativ och flexibel yta

Block Stockholm har i alla tider erbjudit en plats för nytänkare, präglat av trivsel, samarbeten och öppenhet för alla människor. En coworking där alla möjligheter till att finna en trivsam och stimulerande kontorsplats erbjuds.

Block Stockholm har sedan start i princip bara haft ett enda syfte – att skapa en skön, kreativ arbetsplats där spännande, trevliga nytänkare och kreatörer kan skapa lönsamhet av sina affärsidéer. Det vi inte visste från start 2001 var att vi då skapade det som idag förmodligen är världens äldsta coworking space som fortfarande är igång. Vi kan idag se att behovet av coworking är större än någonsin. Vi här på Block Stockholm erbjuder nu främst hela denna lokal till er med verksamhet som ser möjligheterna här.

Det har visat sig att Block Stockholms 530 kvadratmeter i den helt unika vindslokalen i gamla bryggeriet på Åsögatan 115 har varit lika perfekt för många med kreativ inriktning. Lokalen är så flexibel att den anpassas väl för olika verksamheter, har plats för allt från 25 till 60 arbetsplatser, har upp till 10 rum för små och lite större möten, har plats för seminarier/föredrag och även flera loungeytor.
Karaktären i lokalen är kreativ, lite av Brooklyn New York, och är mycket attraktiv för dem som fått chansen att sitta här och arbeta. Välkommen!

Önskar du ta kontakt? Mejla info@blockstockholm.se eller ring Rolf 070-5841045.

Rymlig vindslokal i gamla bryggeriet på Åsögatan

Högst upp i Stalands fina gamla bryggeri på Åsögatan har Block Stockholm i en ljus och rymlig vindslokal har vi god vy över Söders takåsar. De flesta sitter i två stora öppna rum. Men vi har också några mindre rum samt flera olika konferensrum med skärmar och projektor, snackrum, vilorum och hängvänligt soffrum.

Ring Rolf 070-584 1045. Eller klicka på knappen och sänd ett meddelande.

Läs gärna referensartikel i Travelmag om de tio bästa coworkingplatserna i Stockholm.

Ta gärna en virtuell 360-rundtur på Block Stockholm