100 % mötesrum – 50 % kontorsplats

Full tillgång till många mötesrum – men få dagar på kontoret. Så ser mångas behov av coworking ut hösten 2020. Gäller det även dig? Då har vi på Block Stockholm ett erbjudande där du får full tillgång till våra åtta olika mötesrum och kan sitta här och arbeta på flexplats upp till 10 dagar i månaden. För allt detta betalar du bara 2.500 kr/mån. Låter det fantastiskt? Jamen, hör av dig. Mejla info@blockstockholm.se eller ring Lisa 070-6738098 eller Rolf 070-5841045.

Självklart fortsätter vi att vara noggranna i coronavirusets spår och följer rekommendationerna. Vi har stora ytor och gott om utrymme mellan varje arbetsplats. Vi är noggranna med hygien, städar noga och alla uppmanas att hålla sig till regler om handtvätt, avstånd etc. Så att vi kan ses och arbeta tillsammans, men under fortsatt eget ansvar. Varmt välkommen.

Rymlig vindslokal i gamla bryggeriet på Åsögatan

Välkommen upp till oss, högst upp i Stalands fina gamla bryggeri på Åsögatan. Här i en ljus och rymlig vindslokal har vi god vy över Söders takåsar. De flesta av oss sitter i två stora öppna rum. Men vi har också några mindre rum för en–fyra personer. Här finns också flera olika konferensrum med skärmar och projektor, snackrum, vilorum och hängvänligt soffrum med öppen spis. Plus ateljé med skärbord.

L, M och S – eller vill du vara helt flexibel

DET VORE TREVLIGT om du också vill ta plats här med oss och göra stans trevligaste co-working space för kreatörer ännu trevligare. De flesta av oss sitter i två stora öppna rum. Men vi har också några få mindre rum för en–två personer. Vi har olika stora platser, beroende på dina behov. Fasta platser från 3.700 till 5.100 kr/mån. Flexibel plats för 2.900 kr/mån och 1.900 kr för max 10 dagar/mån. Vi har även några enstaka rum, men de är uthyrda.

Te eller kaffe? Här finns något för alla

VILKEN av våra platser passar dig? Våra platser skiljer sig lite i storlek, pris och placering. Alla med fast plats har samma tillgång till soffrummet + övriga konferensrum. Här ingår det mesta när du blir blockare. Som enhetlig möbelserie med skrivbord och skåp, städning, snabb fiberanslutning, kök med mikrougnar och fritt finkaffe från två espressomaskiner, en bryggare samt rejält utbud med tesorter.

Du har samma plats hela tiden, full tillgång till alla konferensrum plus allt annat som ingår. Just nu 20 procents omstartsrabatt i tre månader. Välj mellan XL, L, M och S.

L (14 st – Röd):
bord 200×90 cm plus stort skåp 80×120 cm. Pris 5.100 kr.
Här ingår även bord med elstyrd höjdreglering.

M (22 st – Gul):
bord 160×80 cm plus skåp 80×88 cm. Pris 4.500 kr

S (9 st – Grön):
bord 120×70 cm plus en skåpsrad. Pris 3.700 kr

Du väljer varje ny dag en ledig plats. Du tar alltid med dig din dator och övriga grejer när du går hem. Konferenspaket kostar 600 kronor extra. Självklart ingår allt annat, snabb fiber, gott kaffe och trevliga jobbarkompisar. Alla priser exkl moms.

Pris 2.900 kr.

Vi erbjuder också flexplats på halvtid. För dig som maximalt 10 dagar i månaden behöver kontorsplats. Du väljer varje ny dag en ledig plats. Du tar alltid med dig din dator och övriga grejer när du går hem. Konferenspaket kostar 600 kronor extra. Självklart ingår allt annat, snabb fiber, gott kaffe och trevliga jobbarkompisar. Alla priser exkl moms.

Pris 1.900 kr.

Dessutom har vi två rum, ett för en person och ett rum med plats för två personer. Just nu, hösten 2020, är båda rummen uthyrda.

Intresserad?

Ring Lisa 070-673 8098 eller Rolf 070-584 1045. Eller klicka på knappen och sänd ett meddelande.

Klicka på bilden för att öppna PDF med skiss över hela kontorsytan och alla platser.

TRAVELMAG

Läs gärna referensartikel i Travelmag om de tio bästa coworkingplatserna i Stockholm.