Projektbeskrivning

Berit Flodin

Creative Director, Projekt-/Produktionsledare

VÄLKOMMEN TILL JULI, PRODUKTIONSBYRÅN SOM HJÄLPER VARUMÄRKEN ATT SYNAS, VÄLJAS & SÄLJAS

OM
Juli är en design och produktionsbyrå med ett stort nätverk för all slags reklamproduktion och en del av byrånätverket Block Stockholm.

Av Juli får du hjälp med idé, design och produktion när du behöver marknadsföra dina varor eller tjänster i butik. Mottot är att bra marknadsföring ska vara slagkraftig och enkel snarare än överdriven och dyr. Den ska skapa uppmärksamhet som fyller sitt syfte och ha ett utförande som fungerar i alla led.

PROJEKT- & PRODUKTIONSLEDNING
Lång erfarenhet och fungerande arbetsprocesser skapar en stabil plattform för kreativiteten och att förverkliga idéer ifrån. Här lämnas inget åt slumpen, allt följs noga från start till mål.

DESIGN & FORMGIVNING
Idé, design och grafisk formgivning av exponerings-, kampanj- och informationsmaterial.

Juli gör design som sticker ut och fungerar. Framgången bygger på en gedigen material- och produktionskunskap, kryddad med kreativa idéer, inspiration och en aldrig sinande lust att utvecklas. Ekonomi och miljö är andra självklara ingredienser i strävan att nå den perfekta formen.

PRODUKTION
I nära samarbete med duktiga underleverantörer tas idéer vidare, via prototyper eller provtryck till produktion och leverans på utsatt tid i rätt kvalitet och till rätt pris.

Tel: +(0)841014554
Mobil: +(0)709955669
Epost: berit@julidesign.se
Webb: http://julidesign.se